Gölyazı Şehit Mehmet Kayılıbal İlkokulu
GÖLYAZI MAH. 62528. SK. NO 21 CİHANBEYLİ / KONYA

VİZYON

Okulumuzda eğitim gören her öğrencimizi her yönüyle en iyi şekilde yetiştirip, onları geleceğe hazırlamak, okulumuzdan mezun olan öğrencilerin en iyi okulları kazanarak isim yapmalarını sağlamaktır. Okulumuz, okul personeli ve öğrencilerimizin başarısı ve örnek okul olarak gösterilmesini sağlayarak, sıralamada yerini almasını, ön sıralarda bulunmasını başarmaktır.

MİSYON

Tüm öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. Öğrencileri ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, üst öğrenime ve çalışma hayatına hazırlanmalarını sağlamak.

BAŞARILAR

okulumuz zeka oyunları turnuvasında mangala, q bitz ve pentago dallarında ilçe birincisi olup konya il turnuvasında dereceye girmiştir. Ayrıca atık malzemelerden yapılan oyuncak yarışmasında ilçede öğrencilerimiz 1. gelmiştir.

Servis Bilgisi

servis sadece öğretmenlere özel olup evden alıp okula bırakmaktadır. şoför Hacı Osman APAYDIN CEP NO:05362980833

İl Merkezine: 140 km İlçe Merkezine: 40 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Yerleşim brimi Kasaba olup 3000 kişilik nüfüsa sahiptir.kasabada alış veriş yapılacak bir çok market olup çarşamba günleri pazar kurulmaktadır. Ayrıca restoranlar mevcuttur.Tuz gölünün kenarında olup doğa yürüyüşlerine imkan veren bir konumdadır.

okulumuzda masa tenisi sınıfı ve akıl ve zeka oyunları sınıfımız mevcuttur.

Diğer Hususlar

okul kütüphanemiz geri dönüşüm malzemelerinden yapılarak ödül almış bir kütüphanedir. Ayrıca mescidimiz tadilattan geçirilip yenilenmiştir.